Velkommen til GraphicConverter 11

GraphicConverter 11.7 er udgivet og bringer med sig en række nyttige nye funktioner.

GraphicConverter er stadig et billedredigeringsprogram der er nemt at bruge, og som tilbyder et omfang af muligheder som ingen andre programmer kan tilbyde.

GraphicConverter har over 1,5 millioner brugere verden over. GraphicConverter understøtter macOS Ventura fuldt ud, og understøtter Apple Silicon Macs.

Optag og arkiver makroer

Bruger du igen og igen bestemte funktioner, så kan du nu helt enkelt spare tid ved at optage disse trin, så de senere kan anvendes til andre dokumenter.

RAW-billeder

RAW-billeder er meget nemmere at redigere. Det gør især bemærket, når billeder lysnes med eksponeringsskyderen – billeder forbliver klare, uden gråt slør som i mange JPEG-billeder. Når du åbner RAW-arkiver kan du kontrollere eksponering, kontrast og farvekorrektion. Du kan endog reducere billedstøj med seks forskellige kontroller.

Udpak komprimerede arkiver

Ønsker du at vide hvilke billeder og dokumenter befinder sig i et komprimeret arkiv? Så er et dobbeltklik er tilstrækkeligt: GraphicConverter viser dig midlertidigt indholdet (eller genlukker indholdet for dig). Fordi det er GraphicConverter understøtter vi alle komprimerede formater under solen – ikke blot Zip, men et dusin andre, inklusive TAR og TGZ.

Vidvinkel-equalizer

I vidvinkeloptagelser bliver ansigter og objekter i højre og venstre kant af billedet ofte stærkt forlængede eller sammen-pressede. Med den nye vidvinkel-equalizer funktion i GraphicConverter 11, kan du nu reducere denne forvrængning.

Gradienter

Skal du bruge en gradient f.eks. som baggrund i en collage? Intet problem. Opret nemt og enkelt farvegradienter med op til 10 farver.

Duotone

Farvelæg dine optagelse med to farver, og forvandl dem til duotone-billeder for at opnå et forbedret udseende. GraphicConverter kan farvelægge lysere toner i en farve og mørkere toner i en anden farve.

Apple Findermærker

Bruger du Findermærker til at organisere dit arbejde? Så bliver det endnu nemmere, fordi du med GraphicConverter’s browser kan bruge kontekstmenuen til direkte at vise og ændre disse mærker.

Du kan hente den seneste version af GraphicConverter (11.7) her.

Du kan købe GraphicConverter i App Store eller du kan købe en licens via FastSpring.